Alla som hörde lördagsintervjun med Juholt insåg att S inte kommer att resa sig med Juholt i bagaget. Retorik i all ära men att ständigt vilja ha och inte ha börjar bli lite slitit.

Det började med Libyen. Vi skulle inte vara med men vi skulle vara med. Så har det varit i nästan varje fråga. Nu senast ska vi inte ha privata vårdalternativ men vi ska ha privata vårdalternativ. Väljarna får välja det alternativ som passar dem bäst. Marktrupperna i S-leden kliar sig i huvudet och undrar vilken linje de ska företräda.

Svaret är tydligen alla linjer. Allt börjar likna pastor Jansson, ni vet han som inte hade några bestäms åsikter om någonting.

Aftonbladet har insett faran men fick på tafsen och har nu istället återgått till att misskreditera Reinfeldt. En Reinfeldt som sitter alldeles still i båten eftersom Juholt gör jobbet.

SvD, AB

Läs även andra intressanta åsikter om , , ,

No related posts.

Tags: , , ,

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>