Nyhetsrapporteringen på Rapport tycker jag blir bara sämre och sämre. Många av inslagen i Rapport skulle bättre passa i Landet Runt. ”Kan hända” reportagen är också alldeles för många liksom ”Rapport avslöjar”. Faktafelen har ökat.

Cartoon of a Hip Boy Listening to a BoomboxEkot är på hugget. Bra research och bra presentationer. Radion är oöverträfflig på att snabbt kunna presentera nyheter. Tyvärr har de inga bilder.

I Rapport ser man heller inte så många bilder utan mest nyhetsuppläsaren, ankaret som man säger, som läser telegrammen om man nu inte visar ett ”landet runt” reportage.

Tänk om Ekot kunde ha Rapport som en fördjupningskanal med bara bilder! Om inte det går tycker jag man istället för Rapport skall visa Euronews med svensk speaker. De ger en bra rapportering av nyhetsflödet i världen med tyngdpunkt på bilder.

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , ,

One Response to “Låt Ekot ta över Rapport”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Är Rapport objektiv

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>