Håkan Juholt gjorde det rätta. Flocken krävde köttben och och Juholt var snabb att leverera. Fr.o.m. nu är det borgerlig politik som gäller.

Nåja, han  kommer även i fortsättningen att slänga ut köttben, men i sak är det Alliansens politik som han vill förbättra. Anledningen är mycket enkel, han vill bli statsminister. Kommer han att klara det? Det återstår att se för det är på en mycket slak lina han dansar.

Reinfeldt och  Co bör se upp. Håkan Juholt är till skillnad mot Reinfeldt folklig. och en folklig ledare som säger samma sak som Reinfeldt kan vinna valet. Reinfeldts chans ökar om vänsterfalangen börjar yra om statliga monopol och för Juholt gäller det att få tyst på falangen. Det ska bli spännande at följa fortsättningen.

Håkan Juholt sa många bra saker, men det är inte socialdemokratin som behöver nya saker att säga. Det är Sverige som behöver en ny socialdemokrati. (Aftonbladet)

DN, SvD, Lena Mellin (AB), Aftonbladet2, Expressen, Kent Persson, Minamoderatkarameller, Martin Moberg

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , , ,

2 Responses to “Köttbenet är slängt”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Söndagskrönikan säger idag adjö till enpartistaten | Kent Persson (m) blogg
  2. En rörelse mot vår valfrihet | Gunnar Hökmark

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>