Det hoppas i alla fall SF som i DN säger:

….. Det hoppas jag, men jag tror att den skulle behöva dras mycket längre. Samtliga leverantörer som ger access till sidor som The Pirate Bay borde stängas ned helt, säger SF:s Rasmus Ramstad.

Dvs hela internet. IPRED-lagen är inte tillräcklig enligt SF. Men hallå!! Jag gick på bio i helgen. Det ska inte hända igen.

Alliansen måste agera. Vi håller på att få en politisk rättegång med Pirate Bay. Beatrice Ask är uppenbarligen för svag för att stå emot trycket utifrån. Det är inte bara en fråga för piratpartiet utan det rör allas vår integritet. Inte minst journalister, som kan glömma det där med källskydd.

Vänsterpartiet är de enda parti som är emot. Främst för att de är rädda att Säpo får ännu mer makt att jaga kommunister. Vad är liberalerna? Eller ser politikerna fram emot att internet stängs? De slipper alla bloggare.

Att skjuta budbäraren, som operatörerna är, är inget bra. Operatörerna blir säkert kvar. Allt kommer att ta andra vägar. Jag har dock tidigare varnat för att det är lätt att införa virus som planterar bevis som kan användas mot oss. Det borde inte vara så svårt att tysta en obehaglig bloggare eller journalist. Att vi närmar oss Putinland med en borgelig regering är surt.

Bloggare som uppmärksammar problemen finns det många av. Karl Sigfrid, Emma, Oscar Swartz för att nämna några. Dessutom har vi Rick Falkvinge som startat ett parti i frågan.

Om nu inte Ask ser vart det bär hän måste alliansens valstrateger vakna upp. Inte ska väl alliansen falla på något som Bodström initierade? Vad är Alliansens vänner? De samlar pengar, till vad?

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , , , , , ,

2 Responses to “Kommer Beatrice Ask att stänga internet för gott?”

  1. Du får gå med i boykotten! http://blogg.aftonbladet.se/21909/perma/1104540

    Det roliga är ju att film världen tjänar mer pengar än någonsin på bio besök men ändå så gnälls det.http://www.sf.se/nyheter/nyhet.....ent/125049

Trackbacks/Pingbacks

  1. måste man äga för att uppskatta? « Kritikerbloggen

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>