Gör sopåkare till poliser! Den som inte gör som sopåkarna tycker blir det svårt för. Det fick den sopåkare som inte vill delta i den vilda strejken erfara. Samtidigt kan poliser köra sopor. Då får de i alla fall mer betalt och inte är de ovilliga att jobba en hel dag.

Det är naivt och tro att det inte finns rötägg i alla kårer. Förhoppningsvis kan de sållas bort över tiden. Polisen får onödigt mycket stryk just nu. SvD tar i. Trots allt har vi mycket större förtroende för polisen än för många andra grupper. Fast Sydsvenskan skriver:

Idag finns det många som tvivlar på den saken. Inte minst i Rosengård.

Har vi redan glömt att vi hade en av de värsta kravallerna på länge i Rosengård? Att bråkstakar kom utifrån och gjorde stället till ett helvete för polisen? Som sagt det finns rötägg överallt, även bland ungdomar. Dessa måste vi få stopp på. Genom att tala vänligt?

Folk i Rosengård är inte dumma. De kan skilja på poliser och poliser likaväl som de kan skilja på vilka som vill ha bråk. Att vissa vill ha egna lagar i Rosengård gynnare bara sverigedemokraterna. Här måste polisen ta i med hårdhandskar.

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>