Sossarnas dubbelmoral i vapenfrågorna bottnar i behovet att hålla sig väl med kommunisterna. Regeringen har övertagit dubbelmoralen därför att de i sin tur inte vill stöta sig med sossarnas väljarbas. Där är vi nu.

Försvarsministern har avgått och Vänstern myser medan socialdemokraterna är tysta och tittar på.

Det är dags att sluta med dubbelmoralen. Gjort är gjort och det får vi leva med men i fortsättningen måste vi tala klarspråk.

Sverige har inte råd med eget försvar, har inte råd med egen försvarsindustri som inte får exportera, har inte råd med FOI. Detta har politikerna vetat länge och vårat beroende av NATO har med åren kraftigt ökats.

Det är dags att ta bladet från munnen och gå med i NATO. Vi får ett starkt försvar och blir mindre beroende av export av försvarsmateriel.

Vänstern och de forna kommunisterna då? Ärligt talat. En Vänster som skäller på USA i alla lägen men är dödstyst när det gäller Syrien därför att Ryssland stöttar dem kan inte tas på allvar. Vänsterns avsikter är att göra Sverige försvarslös vilket återigen skulle gynna Ryssland. Vad de tycker om Vitryssland vet jag inte men några större protester har jag inte hört från detta håll.

Det bästa vore om Socialdemokraterna och Moderaterna en gång för alla gjorde upp om försvaret och gemensamt anslöt oss till NATO. Att ta makten med hjälp av dubbelmoralen skulle inte gynna sossarna på sikt.

SvD, DN, AB

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>