Socialdemokraterna är på jakt efter röster istället för dem de förlorar till Sverigedemokraterna i Malmö. I den jakten skyr Ilmar Reepalu inga hinder. Får han fortsätta ser vi snart ett religionskrig i Malmö. I SvD skriver han:

Oavsett vilket så har hon slösat både min och många andras tid. I stället för att förbereda matchen och fördjupa diskussionen om säkerheten med polisen, så har vi varit tvungna att lägga tid på kommunikation kring flyttplanerna med Stockholms stad och Svenska tennisförbundet och på att kommentera Sjöstedts utspel i media.

Det är Reepalu som inget förstått. Genom sina uttalanden blev det ju praktiskt omöjligt att genomföra matchen i Stockholm. Kanske inser han nu själv att priset blir för högt eftersom han sökt polisskydd. Socialdemokraterna borde ta Reepalu i örat och istället bekämpa Sverigdemokraterna med ett eget bra program. Fast det är väl svårt när man så till den milda grad har misslyckats med Rosengård. Kanske kan Alliansen kan hjälpa till?

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , ,

3 Responses to “Kan ingen stoppa den mannen att uttala sig?”

 1. Det är illa om Madeleine i eget syfte har slösat bort Ilmars tid.
  Konflikten angående matchen bör i första hand handla om,
  om man skall protestera mot statens Israels grymhet i Gaza.

  En aggressiv/stark militärmakt har terroriserat/dödat oskyldiga barn.
  De använde vit fosfor som fastnade på huden och brände sig in mot benet. Många barn upplevde outhärdliga smärtor och dog, andra överlevde med svåra brännskador.
  Är det ingenting att bry sig om?
  Tennisspelarna representerar staten Israel.

  Det är glädjande att Reepalu offentligt, har tagit moralisk ställning mot terrorisering av oskyldiga barn. På sådana politiker är det stor brist.

 2. Att göra tennisspelarna till företrädare är lika dumt som att bränna affärer i Södertälje. Att Reepalu tappar röster är problemet.

 3. Haha, tror du att Ilmar Reepalu och Socialdemokraterna bryr sig om några andra än invandrare i allmänhet och muslimer i synnerhet? Think again!

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>