Jag tillhör den gruppen som tycker att all mat är god men som också kan urskilja det lilla extra. Dessvärre har jag varit frånvarande i själva skapandet i köket men så läste jag om Håkan Larsson nya bok Fredagskväll som jag köpte och blev inspirerad.

Detta var i december och fram till nu har jag gjort sex rätter som alla blev jättegoda. Min fru njuter också och ger mig beröm.

Det bästa med boken är att allt är så väl komponerat från avec till dessert. Allt i förening med goda drycker och musik.

Eftersom Håkan Larsson gjort succé med boken förstår jag att vi är många som prövar hans recept. Det kan därför vara intressant att läsa om hur jag upplever recepten.

Hittills har jag som sagt provat 6 rätter som jag ska skriva om i kommande inlägg. Av vinförslagen var 6602 Duette Premiium Pinot Noir och 6950 Ca’ Rugate Monte Fiorentine fantastiskt goda och passade väl till maten.

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , ,

One Response to “Jag har börjat med fredagskväll med Håkan Larsson”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Fredagskväll med mersmak

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>