Emma är med rätta förbannad över att IPRED-agen röstas igenom i morgon. Hon skriver:

Imorgon röstas Ipred-lagen igenom. Tack så mycket för det Warners, Universal, Sony och ni andra. Gratulerar till er makt och era inkomster, gratulerar att ni får styra nätoperatörer och politiker obehindrat. Extra gratulationer till er för att ni lyckats undergräva rättssäkerhet och politikers respekt för medborgare.
. . . . Grattis till er och dra åt helvete, era jävlar. Jag säger det innan ni får rätt att
stänga av webbsiter som min inom överskådlig framtid.

Jag undrar hur man betalar räkningar, får kontakt med myndigheter etc. när staten stänger min och andras siter? Vad säger regeringen? Eftersom bara utrikesministern och frihandelsministern har bloggar så frågar jag dem – hur gör vi då? Går till grannen och betalar eller?

Dessutom är det inte säkert att det var jag som fildelade. Det var kanske grannen som anslöt sig till mittwlan!! Kanske Piratpartiet kan hjälpa mig.

Läs även andra intressanta åsikter om , , , ,

No related posts.

Tags: , , , ,

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>