Hur i all världen ska man lyckas engagera oss andra när inte ens riksdagsmännen orkade sitta och lyssna på debatten igår. Det behövs fler vuvuzelor skriver Anders LInder idag i SvD och det är bara att hålla med.

Jan Björklund och Maud Olofsson pratade en del framtid. Resten ägnade tiden åt att prata illa om det andra lägret. Visst har de rödgröna väldigt lite på fötterna. Sahlin har inte hängt med som DN skriver men man kan begära mer av Reinfeldt i hur han vill förändra Sverige i framtiden.

Finanserna är i gott skick och läget är stabilt även om förbättringar behövs inom vissa sociala områden. Det är dags att fästa luppen på företagens villkor så att framtidens välstånd kan bibehållas och förbättras genom växande företags omsättning och vinster.

Tyvärr är det klent på denna front. Även om det skulle bli värre med Ohly i regeringen borde Alliansen ha en vision inför framtiden. Idag är det bara Maud Olofsson som har insett behovet av ett växande näringsliv.

C och KD ligger farligt nära 4 % spärren. Varför har man inte ingått i en valallians? Det är försent nu, men det ett stort taktiskt misstag då många vill rösta på Alliansen och inte nödvändigtvis på ett parti.

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>