http://www.socialdemokraterna.se/webben-for-alla/Arbetarekommuner/Sodertalje/Vart-parti/Var-historia/Forsta-maj-demonstrationer/Forsta-Maj-2008/Bilder-fran-forsta-maj-i-Sodertalje/Baylan fick frågan när han chattade med Aftonbladets läsare.

Metallgubben säger: Ibrahim : Så du lovar alltså att ex. inkomstskatten inte kommer att höjas? Eller heller inte arbetsgivaravgiften? Förstod inte riktigt ditt svar.
Ibrahim Baylan säger: hej igen, i dagsläget är det inte aktuellt med den typen av skattehöjningar.

Östros och Mona Sahlin har ju varit väldigt tydliga med att skatteavdraget ska tas bort. Så vem ska man tro? På departementet blev man förvånad och skriver:

Är den nya partisekreteraren dåligt påläst på sin egen politik eller bluffar han?

De svarar själva på frågan genom att redovisa de olika förslagen från de rödgröna och sammanfattar:

Med andra ord, eftersom socialdemokraterna, miljöpartiet och vänsterpartiet har så spretande skatteförslag vet vi inte exakt var det kommer att landa. Om det blir 20, 30 eller 50 miljarder i skattehöjningar får väljarna inte veta. Det enda vi vet är att det kommer att bli kraftigt höjda skatter för löntagare, hushåll och företag.

Att hålla sig till sanningen är tydligen inget så lätt för socialdemokrater. Robinson-Janne är kanske inte en engångshändelse. Berit Wager tycker man ska kalla honom för Robbing istället. Baylan har inte hamnat där ännu, men det är bäst att han ser upp.

Att Robinson -Janne tjänar pengar stör mig inte alls. Jag håller helt med Tokmoderaten. Men hyckleri och ljug ligger inte så långt från varandra. Och Baylan hur var det nu med fusket inom SSU?

Läs även andra intressanta åsikter om Baylan, robinson, Emanuel, lögn, skatter, socialdemokrater, politik


No related posts.

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>