Vi har från de rödgröna mest hört att de är emot. Vad de är för, är svårare att se. Vänsterkommunisten Lars Ohly vill fängsla ministrar från Israel, ösa ut biståndspengar. Socialdemokrater försöker balansera mellan Ohly och Peter Eriksson utan att sätt ner foten någonstans.

I brist på argument för den egna politiken verkar det som man istället angriper regeringen personligt som Per Gudmundson så påpassligt fångat upp:

I dagens interpellationsdebatt provocerade socialdemokraten Luciano Astudillo arbetsmarknadsminister Sven Otto Littorin till den grad att den senare lämnade kammaren i vredesmod.

I DN kan man läsa Littorins kommentar:
Jag är här för att granskas i min tjänsteutövning inte för att ta emot vilken skit som helst av enskilda ledamöter.

Magnus Betnér SVT, undrar föresten om man kan lita på Mona Sahlin:

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , , ,

5 Responses to “I brist på egen politik övergår socialdemokraterna till personliga angrepp”

  1. Inte nog med att de i brist på egen politik använder sig av personangrepp och kränkande uttalande(Ad Hominem. Som jag skriver om i http://norah4you.wordpress.com.....astudillo/ så bryter Astudillo även mot Riksdagsordningen som räknas som nästan lika tung lag som våra Grundlagar….

  2. Så som Littorin beter sig är BARNSLIGT !!!!! Då har man ingen respekt mot andra människor . Man kan INTE alltid få som man vill .

  3. Ännu en artikel om vad som hände i fredags mellan Littorin och Astudillo

    http://www.svenskbladet.se/pol.....angre.html

  4. Det kan tyckas barnsligt. Det brukar man säga till de barn som inte accepterar mobbning i skolan.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Nytt förslag mot den personliga integreteten

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>