Det börjar bli trångt bland hycklarna. Wanja som fördömer bonusar, Robinsson-Janne som fördömer lägenhetsaffärer och nu LOs dåvarande avtalssekreterare Erland Olauson som inte drar sig för att kritisera men själv fixar ett pensionsavtal som medlemmarna bara kan drömma om samt dessutom fixar lägenheter till sina barn.

Jag har inge emot att folk tjänar pengar eller ordnar lägenheter men jag är känslig mot att man inte lever som man lär. Eric Erfors i Expressen skriver:

Jag tycker att det är en anständighetsfråga att LO-ordföranden Lundby-Wedin går ut och försvarar de avtal LO faktiskt tecknat med Olauson. Varför ska enbart mottagaren av arbetarrörelsens alla mångmiljonavtal kritiseras?
I konsekvens med detta borde Olauson försvara sitt avtal med Elmehagen. Eller vill även han hävda att han har blivit ”grundlurad”. Juristen Olauson som under hela sitt långa yrkesliv ägnat sig åt just avtalsfrågor?

Det enda anständiga är att hela styrelsen får sparken.

Det går säker att hitta borgliga politiker som moraliskt kan ifrågasättas, men på något sätt vill socialdemokrater göra sken av att de är bättre människor.

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , , , , ,

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>