Politiken har alldeles för förutsägbar. Duellen igår i Agenda blev därför rätt trist. Att de rödgröna är utan idéer vet alla alliansfrälsta och att alliansen körde i diket med sjukvårdsreformen vet redan det andra laget.

De som inte är med i något lag såg säkert på något annat program. Faktum är att flertalet vill ha Mona & Co som regering. om de vill ha skyhöga skatter är väl tveksamt, men mer bidrag är aldrig fel.

Reinfeldt slår nu ett slag för lågavlönade inom vården och skolan. På tiden, men frågar sig DN, det är förmodligen bara tomma ord.

Sahlin vill minska klyftorna mellan arbetande och pensionärer, men hur det ska gå till har hon inget svar på enligt SvD.

Även om inte så många tar intryck av duellerna är de bra att de pågår. Någon gång måste det spilla över i mediabruset hur mycket jobbskatteavdraget betyder för de flesta. Till dess får vi roa oss med annat.

Jag hittar många siter som visar TV online helt gratis från många länder.MyP2P visar bl.a. sportsändningar. Online Watch Movies visar filmer också gratis. Watch live TV är en annan möjlighet. Så det finns alternativ till ”filmen” om Sahlin och Reinfeldt.

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , , , , ,

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>