Alliansen lägger ett program för företagen i tre punkter. Vad vill Juholt göra? Hittills har det varit mest floskler från hans sida och dubbla budskap. Det mest påtagliga är att han måste lägger ner Oskarshamns kärnkraftverk för att få med miljöpartiet.

Utan program och utan någon som helst uppfattning vad han vill så vill Juholt duellera  med Reinfeldt! Till viken nytta då? Juholts idé är naturligtvis att han på alla punkter kan göra det bättre än Alliansen men utan att tal om hur. Vad för sorts debatt blir det?

Nu har Juholt chansen, Alliansen föreslår tydliga förbättringar för företagen, Vad föreslår Juholt och miljöpartiet? Om sjukförsäkringen tycker man mycket  från Juholt med vänner utan att precisera hur man vill ha det. Nu när Alliansen har lagt ett förbättringsprogram vore det på sin plats att får reda på hur sossar och miljövänner vill ha det.

Vi kommer tyvärr även i fortsättningen att se hur Juholt kommer att fega sig fram. Skälet är uppenbart. Han kan bara bli statsminister om han för en mer borgerlig politik men det socialisterna som har valt honom. Frågan blir om svenskarna accepterar klyschor eller om de kräver klara svar.

SvD, Aftonbladet,Expressen, DN

Högberg,Westerholm,Annika,Tokmoderaten,Jensen

No related posts.

Tags: , , , ,

One Response to “Hur länge vågar Juholt fega?”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Sjukförsäkring 3.0 « Lotta Olsson (m) Blogg

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>