Det är helt ok att ha fyra fruar om man är muslim. Anpassningen till Sverige görs lätt genom att bara en är formell hustru. Men ändå fyra “fruar” i en lägenhet ska försörjas. För att inte tala om alla barn som också ska ha mat.

Inte vet jag hur de gör. Man hoppas bara att det inte är skattebetalarna som står för fiolerna. Sedan skulle det vara intressant att följa vardagslivet. Åker man på semester tillsammans? Deltar mannen i hemmet eller är han ute med kompisarna?

Vi har ett samhällsproblem sa Reinfeldt. Det har vi inte alls det sa Löven. Men på något sätt börjar ja förstå varför vi har hedersmord i Sverige. Pojkarna föds in i denna bisarra värld och kvinnorna med stöd av religionen accepterar allt.

Men ändå, hur i hela världen lyckas man försörja så många?

AB, DN, SvD, Är Islam bra för Sverige

Läs även andra intressanta åsikter om , , , ,

No related posts.

Tags: , , , ,

4 Responses to “Hur klarar man att försörja fyra fruar?”

  1. Det är klart att staten, dvs. du och jag som betalar skatt och bygger detta samhälle, betalar deras försörjöning.

  2. Din stora avundsjuka lyser igenom, du har uppenbarligen stora problem med din manlighet, eller snarare bristen på den samma.

  3. ”Kerstin”: Anser du att de svenska män som inte slår sina fruar eller inte lever på socialbidrag har problem med sin manlighet? Vad är ditt riktiga namn? Raghad?

Trackbacks/Pingbacks

  1. Är Islam bra för Sverige?

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>