Normalt brukar det inte spela någon roll vem som vinner valet. Mittenväljarna finner sig snabbt tillrätta. Men denna gång är det annorlunda. Ohly babblar på och det verkar som ingen får stopp på honom. Mona Sahlin borde, tycker man, säga ifrån på skarpen men hon verkar tilltufsad och försöker bara reparera det Ohly ställer till med. Överenskommelsen i Afghanistanfrågan är ett bra exempel även om DN tror att det är Miljöpartiet som sagt ifrån.

Socialdemokraterna vet att om inte de utländska trupperna fanns i Afghanistan så skulle talibanerna halshugga varenda hjälparbetare. Snacka om nedskärning av biståndet skriver Per Gudmundson i SvD. Han ringde också de utländska ambassaderna och undrade vad de ansåg om Ohlys förslag om att USA ska dra bort alla sina trupper utomlands. Det var bara Nordkorea som jublade!

Var finns socialdemokraternas röst i utrikespolitiken, Urban Ahlin? Har han fått sparken? För mig är det alltid för mycket Ohly skriver Bildt på sin blogg. Av någon anledning jublar Aftonbladet.

Det är nu inte bara i utrikesfrågor som Ohly gör sig hörd utan i de flesta frågor som höja skatterna för pensionärer och arbetande, förbjuda friskolor, förbjuda fritt val inom vården osv. Det som oroar är att varken socialdemokrater eller miljöpartister säger emot. De liksom inte vågar. Om de tror att de blir enklare i en regering kommer de att bli överraskade. Ohly är som en diktator, honom stoppar man inte.

Jag hoppas att de flesta inser detta innan valet.

Det var LO som drog in Ohly och tufsade till Mona Sahlin. LO ångar på och i en annonskampanj skändar man de borgerliga. Yvonne Stein är upprörd i SvD. Bloggen Den hälsosamme ekonomisten skriver: Gör något bra för era egna medlemmar i stället för att klanka ner på andra.

Vi behöver ett opolitiskt fack i Sverige. Ohlys och LOs diktatoriska fasoner hoppas jag hamnar i kylan efter valet.

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , , , ,

4 Responses to “Hur får man tyst på Ohly?”

  1. Problemet är hur man skall få tyst på Bildt. Han hörs ju mera än jag.

  2. Jo för Gudmundson är ju känd för att vara en pålitlig källa när det kommer till vad vänsterpolitiker har gjort och sagt.

    Jag vill, i likhet med G W Bush hellre ha tyst på den internationellt krigsbrottsanfrätte Carl Bildts arroganta pladder.

  3. Det kanske kommer som en nyhet för er på högerkanten att svenska afghanistankomittén håller med den Rödgröna oppositionen och kanske främst Vänsterpartiet i frågan om svenska trupper i Afghanistan.
    http://www.svd.se/nyheter/poli.....201907.svd

  4. Hur får man tyst på Ohly?
    svar; silvertejp=)

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>