Varför vill vi så gärna ha in vargen? Vargälskarna bor oftast i storstan. De är sällan i skogen. Köper bären på torget osv.

Friluftsälskarna har numera inte bara björnen att ta hänsyn till utan vargen är ett hot. Hur många i vargtäta områden vågar idag släppa ut barnen att plocka bär? Hur många av vargälskande storstadsbor skulle våga ge sig ut i naturen utanför stadsgränsen?

Det är lätt att vara romantiker i en lägenhet på storgatan men ingen har egentligen förklarat varför det är så viktigt att vi har varg så tätt inpå oss. Det är dags att förklara eller är det dags för skjutvapen?

Tillägg: I partiledardebatten vill Maria Wetterstrand ha fler vargar i Sverige. Hon bor visst i  stad i Finland.

DN

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , , ,

3 Responses to “Hungrig varg kräver skjutvapen”

 1. Att älska varg är att älska naturen. Människan älskar inte naturen och alltså skjuter hon bort den delen som hon inte äter upp. Jag funderar stilla om inte vargen sitter i sin skog och funderar på var de kan köpa in ett betydande lager människostudsare till ett så förmånligt pris som möjligt.

 2. Om det är så som du säger att bara storstadsbor är mån om vargen…då är vi riktigt illa ute.

  Vargar är inte ute efter människor och dom äter inte barn, det är en gammal myt, men självklart ska man inte reta upp ett rovdjur i onödan.

  Tänk att folk fortfarande tror att Rödluvan och vargen är en dokumentär.

 3. Varför tror alla som är emot vargen att dom som vill ha varg, bor i stan? Det är nämligen inte sant. Men många som bor i glesbygden och vill ha kvar varg, vågar inte säga sin åsikt, för då blir det jobbigt att bo kvar.

  Men det finns som tur är dom som vågar säga vad dom tycker ändå.

  Varför är vissa så rädda för vargen egentligen? Hur många har verkligen sett en livs levande vild varg? Förutom dom som jagar dom enbart för att sen döda dom!

  Och som Harry här ovanför säger, älskar man naturen älskar man djuren som lever där också, ÄVEN VARGEN!

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>