Piratpartiet skördar. Jag gillar enfrågepartier och ser gärna att vi får ett företagsparti. Effekten är tydlig. Socialdemokraterna. som genom Bodströmsasmhället startade processen, har nu bytt fot. Mona Sahlin ansluter sig nu till Piratpartiets syn. Även andra partier följer med.

Tänk om ett Företagsparti kunde få andra partier att förstå att välstånd kommer från framgångsrika företag.

Mona vänder sig till kidsen men har tydligen glömt bort att ungdomar gör som de äldre gör inte som de säger. Röstfiske kallar SvD det. Marita Ulvskogs flickaktiga valpropaganda ska väl också locka de yngre. Debatten igår får nog många att tvivla. Även förhärdade socialdemokrater måste ha tvivlat på om Ulvskog verkligen har några som helst spärrar, eller åtminstone frågat sig om Ulvskog egentligen är kommunist. skriver Per Gudmundson på SvD.

Marita Ulvskog, som varken gillar EU, utländsk arbetskraft eller fri rörlighet blev ifrågasatt av Hökmark, som enligt Expressen säger: Marita Ulvskog är inte rasist. Men däremot är det en aning obehagligt att hon bygger stora delar av sin kampanj på att hävda att människor som kommer hit och arbetar är ett hot.

Att jämställa Ulvskog med Sverigedemokraterna är att gå lite för långt, men socialdemokraternas invandrarpolitik kan verkligen ifrågasättas.

Tyvärr får inte Piratpartiet min röst eftersom risken att att de kommer att stödja de gröna är för stor. Att stödja EU fientliga partier är inte min melodi.

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , , , , , ,

2 Responses to “Heja Piratpartiet!”

  1. Jo, visst är det trevligt att de etablerade partierna börjar lyssa på vad vi (piratpartiet) säger. Dock tror jag att många har väldigt svårt att lita på de etablerade, det är ju trots allt de som drivit igenom FRA, Ipred och snart antagligen datalagringsdirektivet. Problemet med våra riksdagspartier är att de är för rädda att säga emot EU, att säga:
    ”Vi vägrar att massövervaka våra medborgare! See you in court!”.
    Om de faktiskt lever upp till sina nya åsikter kan vi alltså anta att FRA och Ipred kommer att rivas upp samt att Sverige stenhårt kommer att motsätta sig alla förslag som innebär ytterliggare urholkning av yttrandefriheten och rättssäkerheten som EU vill driva igenom.
    Tyvärr tror jag faktiskt inte att våra riksdagspartier kommer att stå på sig mot EU utan, precis som förut, snällt göra som pappa-Eu säger.

    Men det är mycket trevligt att dessa frågor nu är legitima att prata om och diskutera.

  2. Tror du ska ta en titt till om vad den gröna gruppen i EU anser om just EU. Svenska Miljöpartiet var tills nyligen ganska ensamma om vissa åsikter angående just EU där.

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>