Att det är bra med flera partier i en allians visar centerpartiet idag när de lägger fram bra förslag för företagare. Hoppas nu att det bara inte är ord som politiker brukar slänga ur sig. Det är ur företagen som välståndet kommer. Arbetsrätten och de förhatliga 3:12 reglerna bromsar.

Hur många har egentligen förstått 3:12 reglerna? Det är siffror hit och dit. Det enda man förstår att man håller på att bli lurad. Inte underligt att få vill växa med sina företag.

Låt Centerpartiet sköta näringspolitiken skriver SvD. Det är bara att instämma.

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , , ,

2 Responses to “Heja Centerpartiet!”

 1. Det är ju bra om de plötsligt säger saker.
  Nu har de 2 år på sig att visa handling.
  Under tiden måste vi försöka rädda demokratin och skicka folk med sunt förnuft ned till EU. Piraterna kommer att göra sitt bästa.

 2. Centerpartiet ni blir omsprungna i dag av Piratpartiet i antalet medlemmar.Så det är mer relevant att säga adjö! till centern. När ni fattat vad integritet och medborgarätt betyder kan vi möjligen
  instämma.Acta, Ipred 1 och 2, datalagrings direktivet, Fra lagen vi har inte glömt alla andra kränkande lagar ni varit med om att godkänna.

  PiratPartiet parti är det ända som fullt ut ställer upp för allas rätt
  till ett fritt internet utan inblandning av lobbyism och kommersiella krafter. Statlig spionering på medborgarna utan brotts misstanke.
  alla lagar som finns måste också gälla för internet!

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>