Reinfeldt har knäckt socialdemokratins ensamrätt till politiska lösningar i Sverige. Det är en bedrift som han och hans allianskollegor ska ha guldstjärnor för. De fick sina belöningar i och med omvalet men från och med nu är det andra bullar som gäller.

Reinfeldt och hans gäng verkar helt sakna visioner vad de vill med Sverige. Avvakta och se verkar vara visionen vare sig det gäller i inrikes och utrikesfrågor. Nu senast i frågor som berör Libyen och EU. Så talar inte en politiker som vill höra till EU-samarbetets kärna, skriver DN.

SvD har under en längre tid framfört kritik över Alliansens passivitet. Nästa vecka kommer Juholt att leda arbetet med att återta regeringsmakten. Reinfeldt gör det lätt för Juholt genom sin avvaktande hållning.

Vad vill Alliansen? Vad står Alliansen för? Frågor som vill ha svar på. Alliansen behöver en visionär och entusiasmerande ledare. Kanske har Reinfeldt gjort sitt?

Jag instämmer med Peter Kadhammar i Aftonbladet som skriver: Politikerna hyllar gärna vår demokrati, men snö­moset är en fara för ett tolerant och hyggligt samhälle. Expressen tycker moderaterna mörkar när det gäller bidragen, men det verkar vara om framtiden också.

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>