Det blir kallare och kallare. Tur att MP inte hunnit med att stänga alla kärnkraftverk. Jag antar att de är i full färd med att sticka yllemössor nu. Det behövs ifall de vinner valet åt socialisterna. Vad mer kan de tillföra ifall de rödgröna vinner?

Inte mycket som SvD skriver. MPs väljare är tydligen unga välutbildade kvinnor som lockats av visioner men som inte gillar ett socialistiskt samhälle. Konstig är världen. Varför inte rösta på C istället om man nu tror på personligt engagemang.

Vi behöver fler företag som växer och det tror jag MPs väljare också tycker, även om de först vill stänga elintensiv industri. Men hur kan MPs väljare tro att socialister någonsin skulle satsa på företag som växer?

Visst behövs det satsningar på att förbättra klimatet. Gärna mer forskning och investeringar i bättre teknik som DN skriver. Tyvärr har detta aldrig hänt i socialiststyrda länder, något som MPs väljare borde tänka på. Styret av PIGS-länderna borde också avskräcka.

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>