Världen går under om vi inte gör något har det hetat från Miljöpartiet. Människan har förstört klimatet är andemeningen. MP vill därför att vi återgår bildligt till häst och vagn. Och för att förhindra den skrämmande utvecklingen ska man rösta på MP.

Nu visar det sig att allt var en lögn. FNs klimatpanel har medvetet fört oss bakom ljuset. MP har hejat på. I själva verket har det inte skett någon statistiskt signifikant global uppvärmning sedan 1995, att man inte kan utesluta att världen har varit varmare på medeltiden än idag (SvD).

Varför MP har fört oss bakom ljuset kan man bara spekulera om. Troligen är det makten som hägrar. Maria Wetterstrands och Peter Erikssons ovilja att avgå trots att reglerna kräver detta stödjer tanken på att makten skyr inga medel. Eftersom vissa företrädare inom MP föreslagit diktatur som enda lösningen till våra obefintliga klimatproblem kan närheten till Ohly inte innebära några problem.

När nu även Aftonbladet börjar inse vad MPs filosofi leder till är det på sin plats att syna MP lite närmare. Teknikfientliga MP vill inte inse att både bilar och kärnkraft kommer att förändras med ny teknik. Redan nu kan vi använda kärnavfall ett steg till. Om 50 år kan det säkerligen bli ytterligare ett steg.

Årets vargavinter i hela Europa hoppas jag blir en väckarklocka för dem som trott att MP stått för sanning. Nu behövs en balanserad syn på vårt klimat (DN).

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>