Det verkar som om Miljöpartiet inte har koll på fakta. Deras energipolitik leder till mer växthusgas än Alliansens politik ( Brännpunkt SvD). För det är väl inte så att MP försöker lura oss? Att MP kommer med konstiga förslag (som att sälja huset för att betala skatten) har vi lärt oss.

Min invändning mot MPs politik har hela tiden varit att man måste se mer globalt än vad MP gör och att man också måste ta itu med nutidens miljöproblem. Människor har rätt till drickbart vatten och energi så att 2 miljoner barn åtminstone slipper dö varje år på grund av orent vatten eller av kyla.

Barnbegränsning är inte sättet att nå dit. Vi behöver satsa på 4:e generationens kärnkraftverk. Istället vill MP stänga kärnkraftverken med omedelbar verkan, dvs helt bortse från världens behov av energi.

Nu får vi dessutom veta att deras energipolitik påskyndar klimatförsämringen på längre sikt.

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , , , , ,

4 Responses to “Har Miljöpartiet lurat oss?”

  1. Ett parti som påstår sig vilja få ned koldioxidutsläppen och som samtidigt – sedan 30 år tillbaks – har inskrivet i partiprogrammet att den CO2-snålare kraftkällan vi har i Sverige skall avskaffas?

    Gissa en gång vad svaret på din fråga är…

  2. Jonas Frycklund
    augusti 9th, 2010 at 9:26

    Här finns länk till rapporten: http://miljofara.wordpress.com.....-rodgrona/

Trackbacks/Pingbacks

  1. Per Altenberg – ett liberalare Sverige » Blog Archive » Mindre utsläpp med kärnkraft
  2. Miljöpartiet och djuraktivister

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>