Grängesberg,eller Ludvikas kommun som Grängesberg ligger i, ska vara likare i Sveriges politik om de rödgröna får bestämma. Snacka om visioner!

Per Gudmundson i SvD liksom jag är minst sagt förvånad. En närmare titt på denna mönsterkommun gör inte många glada med undantag av bowlingsentusiaster och förstås Ohly. Han vill ju ha ett samhälle utan vinstintresse.

Mer förvånande är att så många håller med Ohly. Med all fokus på kommunismens härjningar med anledning av murens fall borde miljöpartiet och socialdemokrater ta kraftigt avstånd från Ohlys kamp att införa hans visioner i samhället. Vi bör istället fortsätta riva murar skriver DN.

Det är inte bara sverigedemokrater som är en fara för Sverige. Ohlys idéer kan vara ännu värre. Fortfarande vet vi inte hur Mona Sahlin ska hantera Ohly. Miljöpartiet gör tyvärr vad som helst bara de får makten. De borde som SvD åka till Berlin och lära sig vad frihet innebär.

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , , ,

One Response to “Grängesberg är visionen för de rödgröna men se upp för Ohly!”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Grängesberg är visionen för de rodgröna men se upp för Ohly! | Het Ekonomi

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>