Socialdemokratin har det inte lätt. Inte nog med att Alliansen är bättre på deras hjärtefrågor nu är de dessutom helt beroende av Miljöpartiet. Halmstrået blev höghastighetståg som ska finansieras med Greklandslån och åtstramning för glesbygden.

Vem ska åka i dessa snabba och förmodligen dyra tåg. Ja inte blir det glesbygdens folk utan snarare finansfolket i Stockholm och Göteborg. De rödgrönas värld håller på att bli helst absurd. Efter Peter Erikssons (MP) bok om att Stockholmarna själva kan odla sina gröna mat kan allt hända. Frågan är bara hur länge ”gammelsossarna” står ut.

SvD, DN, Aftonbladet, Expressen, Den hälsosamme ekonomisten

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , , , ,

2 Responses to “Glesbygden får betala finansmännens tågresor”

  1. Vi har nu en regering som har avvecklat Luftfartsverkets ägande av de flesta mindre flygplatser ute i landet, det kommer att leda till gigantiska budgetåtaganden för kommuner och Landsting, och i förlängningen kommer många av flygplatserna att tvingas lägga ner. Regeringen satsar endast på motorvägar i direkt anslutning till storstäder.

  2. Med de rödgrönas skattehöjningar avvecklas hela glesbygden i snabb takt.

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>