Man kan undra. I veckan deltog Margot Wallström i socialdemokraternas rådslag. Hon sitter också med på något sätt i partistyrelsen och utformar framtiden. Som EU expert har Wallström säkert haft ett finger med i spelet när EU kandidater skulle utses.

Margot Wallström är alltså med och bestämmer att socialdemokraterna skall skicka en bunt EU kritiker till EU! Wallström är ,vad jag vet, kommissionär i EU med uppgift att sprida en positiv bild av EU i medlemsländerna. Snacka om loyalitetsproblem. Hade hon jobbat på invandrarverket hade hon fått sparken. Nej visst ja det gäller visst bara de med moderata syn.

Inser inte Margot Wallström konflikten. Visst gör hon det. Det är en min luttrade syn. Vad hon gör är att bädda för en position i partiet när hon återvänder. Hon är inte ensam när det gäller loyalitetsproblem. Cheferna i LO och Folksam sätter som vi har sett, rörelsen före sina medlemmar och försäkringstagare. Vem tackar nej till bra betalda jobb?

Nå, vad tycker då Margot Wallström om EU. Hon höll ju ett tal. Av alla de dussin problem som finns i EU och världen var frågan om antal män inom EU administrationen den viktigaste frågan för henne. Men Hallå! HAX tycker också att det är en märklig prioritering.

SvD skriver: Margot Wallström passade också på att ge en känga till EU för att topposterna i unionens olika institutioner främst innehas av män.

Med så många kritiker som de rödgröna avser att sända till EU undrar man varför de vill att vi ska vara kvar i EU (vilket redan vänstern och miljöpartiet inte vill). Att piratpartiet hoppas kunna skicka någon EU kritiker är en sak, men att det stora partierna gör det en annan. Vem svarar för färdriktningen i EU?

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , ,

One Response to “Gillar Margot W EU?”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Margot W har tagit åt sig av kritiken

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>