Ska man satsa på drömmaren Juholt trots att man vet att det mesta han säger bara är drömmar. Eller ska förvaltaren Reinfeldt få förtroendet i vetskap om att allt kommer att fungera men med en drömfri framtid. Fan vet skulle man nog säga. Kan man slå ihop dem?

Fast å andra sidan handlar det om Alliansen mot de Rödgröna och med Ohlys senaste uttalande och miljöpartiets envisa stängande av kärnkraftverk är det nog Alliansen som gäller. Fast de behöver spotta upp sig. Moderaternas självgodhet och motvilja att lyssna på sina allianskollegor är en black om foten.

Maud Olofsson envisa kamp för bättre villkor för företagen har inte gått hem trots att alla mer eller mindre vet att företagen måste växa ifall vi ska lyckas skapa fler jobb i Sverige. Kristdemokraternas Hägglunds kamp om ett mänskligare samhälle avfärdas med en axelryckning.

Alliansen behöver en nystart. Få oss att drömma om framtiden. Drömmeri borde inte bara finnas hos Juholts bakgård. Eller är allt gubbarnas fel som Aftonbladet påstår.

SvD, DN

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>