Oppositionen tvingas säga något. Att Anders Borg skulle satsa på rätt nivå är uteslutet. Istället säger man att han satsar för mycket och för litet på samma gång. Det får mig att tänka på meteorologen som sa att i morgon blir det inte sol men det blir inte heller regn utan snarare tvärtom.

Kanske har S, V och MP lärt sig av meteorologerna. I år speciellt när vädret varit lite hipp som happ.

Oppositionen är annars på bettet. Det blir inget av regeringens lättnader på hyresmarknaden. Det sätter oppositionen stopp för. Att hjälpa ungdomar till vita hyreskontrakt är inget som S och MP vurmar för. Det är ofattbart att så många ungdomar röstar å MP och på S för allan del.

Ungdomar ska gå i skola till 30, leva hemma hos sina föräldrar och ge fan i att ta jobb från de äldre verkar vara oppositionens melodi och naturligtvis kommer de att bekämpa alla lättnader för ungdomar. Kraven på sänkt ränta räddar nog bara äldre LO arbetare i skog och stål.

SvD, AB, AB2, Expr

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>