Att jaga fuskare anses tydligen ge fler röster än att hjälpa företag att utvecklas. Om man dessutom låter företagen sköta jagande utan att betala för sig är det tydligen bingo. Men för vem?

För skattebetalarna säger politikerna och vädjar om fler röster. När ska det gå upp för väljarna att mer och mer pålagor för företagen gör att fler oh fler arbetstillfällen försvinner i småföretagsvärlden. Till skillnad mot statliga Vattenfall har småföretag inga resurser att ösa ur.

Lättnader för småföretag är ett måste har politiker sagt nu i åratal samtidigt som de utnyttjat dessa ännu mer. Det senaste är att småföretagen varje månad istället för år måste ge analyser till skatteverket!

SvD

Läs även andra intressanta åsikter om , , , ,

No related posts.

Tags: , , , ,

2 Responses to “Fega politiker lägger mer börda på företagen”

  1. Instämmer, mycket fokus på fel saker. Gör det enklare för småföretagarna så se de kan ägna sig åt sitt företag istället.

  2. Det är framför allt hos småföretagen de nya jobben kommer så om man verkligen vill ha fler jobb är det här fokus skall läggas.

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>