Pirate Bay grundarna blev alltså dömda. Det var kanske inte helt oväntat. DN skriver att det är en viktig dom. Frågan är nu vilken effekt detta kommer att få. Ingen tror många. Själv tror jag att vi kommer att få se många fler trojaner och virus som fildelar åt någon, som om vi inte har tillräckligt med sådant redan.

Fildelningen har skymt den viktigare frågan om upphovsrätten. Den måste lösas anser också många inklusive Svd. Piratpartiet är i medvind och hoppas på att komma in i EU parlamentet.

Musik och filmbranschen gnuggar händerna totalt ovetande att det är de själva som är grunden till det illegala. Fortfarande anser jag att det är fela att radion betalar stim pengar. Musikbranschen borde istället betala reklampengar till radion för att de spelar deras musik. Utan radio och Internet (som de vill stänga) är det kört för branschen.

Och varför har inte filmbranschen hängt på möjligheten att hyra film som firman LOVEFILM gör?

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , , , , ,

3 Responses to “Får vi fler trojaner och virus nu?”

  1. Vafför ska vi ha fler trojaner och virus? Vi har inte trojaner och virus överhuvud förutsett att vi är inte kolossalt dumma och kör Windows fortfarande.

  2. Flertalet har faktiskt windows och med en trojan kan en fildelare låna en oskyldigs dator för nedladdning. Tyvärr kommer vi att få se flera sådana fall.

  3. Haha, va?
    Virus som fildelar åt någon; ”ojdå, nu har jag visst alla säsonger av simpsons på datorn, ah, det måste vart nått virus som gjorde det”.

    Vad menar du egentligen att dessa trojaner som de onda fildelarna sprider egentligen gör?

    Och varför skulle deras eventuella existens öka i omfattning?

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>