Det är tydligen ett yrke att vara EU kritiker. Att på skattebetalarnas pengar åka och djävlas med EU. Bra betalt och inget ansvar att EU ska fungera. Tvärtom anstränger de sig att EU inte ska fungera.

Det är fegt och ohederligt. Jag har full respekt för de som inte vill vara med i EU, men då ska de slås för detta på hemmaplan. Nu säger de att de respekterar inträdet men ……

Det kan jämföras att gå mot röd gubbe.

Yrket synes vara skönt. Jättebra betalt och möjlighet att glassa. Ta junilistan eller vänstern, vad har de gjort i EU? Finns det något sätt att följa upp vad en vald person gör? Kan vara viktigt nu när så många personröstar.

Socialdemokraterna vill genom Marita Ulvskog minska rörligheten inom EU. Både när det gäller för personer inom EU att jobba i Sverige och vi svenskar att söka sjukvård inom EU. Tydligen vill hon också förbjuda export av el därför att efterfrågan av el höjer priserna i Sverige. Konsekvensen är att Ericsson förbjuds sälja mobiltelefoner till Tyskland eftersom den efterfrågan höjer priserna på mobilerna som den hälsomsamme ekonomisten så fyndigt beskriver det.

Piratpartiets framgång har medfört att många av dessa kritiker blev rädda att de ska förlora lönen så vips bytte de åsikt och tycker nu lika som Piratpartiet. Det inger knappast förtroende.

Bildt börjar bli lite orolig över valresultaten. I Holland var det ingen hit. Vi får se hur det blir i Sverige.

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , , , , ,

5 Responses to “EU-kritikerna borde hålla sig hemma”

 1. Förlora lönen är precis vad det handlar om. Ska vi skicka dit folk som är rädda om lönen och de extra mutpengar som finns att hämta eller ska vi skicka dit folk som brinner för demokratin. Jag vet i alla fall vilka jag vill ha dit.

 2. Anders Troberg
  juni 6th, 2009 at 13:35

  Nästan hälften av väljarna är mot EU. Menar du att de ska sakna den representation som de garanteras av det demokratiska systemet? De har rätt till representation, även om den går ut på att strö grus i maskineriet.

 3. Visst är det våldsamt svårt att besöka EU-kritikernas hemsidor?

  Men varför låta en så trivial sak som fakta stå i vägen för en bekväm åsikt?

 4. Det är precis vad jag menar Anders. Kritikerna borde stanna hemma och slås för att vi ska lämna EU. Annars blir det som att ge fan i STOP skylten därför att vi inte gillar vad majoriteten bestämt.

Trackbacks/Pingbacks

 1. Obehagligt skriver Expressen

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>