Jag har nu själv prövat sjukvården. Fick ont i örat, det var ett ljudligt skrap varje gång jag rörde käken. Började med vårdcentralens akutmottagning. Läkarbesöket tog typ 5 min och jag kom ut med recept på bredsprektalt pencilin. Ingen sänka eller någon annat prov togs som kunde säkerställa om jag hade någon inflammation.

Snopen stod jag där utanför apoteket. Nähä jag känner mig frisk för övrigt och beslöt att vänta med att lösa ut medicinen. Man ska ju vara försiktig med pencilin.

Efter ytterligare en vecka var dock skrapet kvar. Denna gång gick jag till Cityakuten, som bemannas med specialister. Läkaren konstaterade att det förmodligen var vax som låg och skrapade mot trumhinnan och spolade öronen.

Skrapandet försvann och jag slapp äta onödig pencilin. Cityakuten är guld värd. Hoppas att de rödgröna inte ska ta bort den också. För mycket ska bort om man få tro Aftonbladet. Förnuft mot känsla kallar Expressen det och hoppas att Sahlin ska tala om vad hon vill.

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , ,

One Response to “Erfarenheter från sjukvärden”

 1. Hade en vän med mig till sjukhuset och var sjuk i 6 år grava problem med bukspottskörtel mm.

  Läkaren frågade vad jag jobbade med och varifrån jag kom sen stod han och allvarligt tog sig en funderare om jag skulle få vård eller inte.

  Nog fan är sjukvården sjuk.

  vidriga människor dom kan inte ha något förstånd som sätter status framför hälsa.

  Vilka dårar,, skiter om jag är sjuk händer det igen tar jag med mig ett basebollsträ och kör rent hus.

  Lär inte ta lång tid innan vi har dödskjutningar i samhället om det fortsätter såhär.

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>