Sverige behöver invandrare och människor från andra kulturer, Inte tu tal om något annat, Men de som kommer till Sverige måste väl ändå känna till en del av våra värderingar? Att vi är ett öppet samhälle och behandlar alla lika. Att vill se den vi talar med och att vi tackar och hälsar genom att ta i hand.

Några invandrare, faktiskt ganska få, vill få oss att ändra vår värderingar. Till viss del har vi gjort det. I många kommuner sker idag skolavslutningen i svettiga gympasalar istället för i kommunens vackraste byggnad, kyrkan. Julen är inte påverkad än trots att många dinvandrarfamiljer inte firar jul men…

Nu har DO uttalat sig att det är diskriminering att visa ansiktet för barn, men tror inte att tiden är inne för ett förbud. Veligt tycker SvD medan DN tycker att lagen räcker till om bara rektorerna sätter ner foten.

Diskussionen om Burkans vara eller inte vara stärker Sverigedemokraterna vilket är synd. Ansvaret tycker jag ligger hos invandrarna själva. Varför välja ett land att flytta till som har värderingar man inte accepterar?

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , , , ,

One Response to “En viss anpassning är inte för mycket begärt”

  1. DO:s klartecken för niqab i skolan är ett sätt att tillrättavisa andra muslimers motstånd mot NIQAB!

    DO vet ju bättre…
    http://svtplay.se/v/2181144/up....._polyester

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>