Jag har personlig erfarenhet av sjukvården under Perssons ledning. Med en upptäckt prostatacancer fick jag informationen efter ett flertal besök att jag får vänta upp till ett halvår innan operation kan göras. Detta trots att läkaren sa att detta måste tas direkt.

Tur i oturen hade jag en privat sjukförsäkring. Deras läkare ringde mig direkt och bad om ursäkt att jag måste vänta i 14 dagar. Då skedde operationen och som läkaren sa var det i sista stund.

De rödgröna vill tillbaka till kö-sjukvården. Utan pengar kommer många att lida i onödan. SvD sammanfattar problemet bra. Det kommer att ännu längre tid att komma fram till rätt läkare. Redan nu slussas man mellan olika läkare även om Alliansen försöker förbättra situationen.

Läs även andra intressanta åsikter om , , , ,

No related posts.

Tags: , , , ,

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>