MPs Maria Wetterstrand uppmanar oss att sänka ambitionerna och istället slappa med en latte. En tom latteliberalism kallar Sanna Rayman det i SvD.

Merit Wager undrar i samma tidning om man vågar tro på företagarpolitiken. Att strunta i alla skatter och istället slappa med en latte verkar inte vara något alternativ för henne.

Till viss del förstår jag Wetterstrand. efter att de rödgröna stängt alla kärnkraftverk, förbjudit utbyggnad av vattenkraft, förbjudit import av energi samt att miljontalsvindsnurror stannat p.g.a. vindbrist finns det ju inget annat att göra än att ta sin latte i väntan på bidrag.

Företagare som aldrig fått några bidrag, med undantag av miljardärerna som man gillar att gulla med, har varken råd eller tid med någon latte. Wager är besviken på att alliansen inte gjort mer för att underlätta för de små företagen. Kanske är det så att näringsdepartementet förbereder sig inför de rödgröna genom att redan nu sitta och dricka latte.

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , , , , ,

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>