När en regering tappar fingertoppkänsla och förmåga till empati ska de inte längre vara en regering. Det inser nog de flesta och därmed är Alliansregeringen körd vid nästa val.

Att på kort tid sviket pensionärer och fosterbarn är gravt och visar att regeringen stängt dörren mot livet utanför regeringsbyggnaden. Det är illa. När sedan långtidsarbetslösas arbeten kallas för kultursatsning blir man alltför lik den förra socialdemokratiska regeringens förmåga att hitta nya ord för allting.

Men stopp nu!! Vad är alternativet?

Varför valdes Juholt till partiledarkandidat? En svamlare som redan genom sitt svammel har fått svenska folket att inse att inget av det han säger kommer att bli verklighet. Så kanske Alliansen klarar sig ändå men Reinfeldt och Co spelar ett högt spel.

DN, SvD, AB,

Mary jensen, Böhlmark, Tokmoderaten,Ett hjärta rött

Läs även andra intressanta åsikter om , , , ,

No related posts.

Tags: , , , ,

2 Responses to “Där försvann Alliansen chans till återval”

  1. Hur menar du att deras chanser till återval försvann..? Menar du på allvar att de flesta väljarna föredrar det andra alternativet. Verkligen?

  2. Du verkar inte ha läst hela inlägget!

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>