Hörde på morgonekot debatten mellan J Graf och Veronica Palm. Graf sa en massa vettiga saker men hur i all världen ska Juholt få tyst på Palm? Hon lyckades på en minut få många att fly socialdemokratin.

Håkan Juholt kommer att bli en utmaning för Reinfeldt. I opposition är det lättare att prata visioner och få med sig folk och eftersom Reinfeldt förlitar sig på skatteavdrag och på Anders Borg kommer Juholt att få det lätt att vinna gehör för sina idéer.

Förutsättningen är dock att Juholt håller sin mustasch ansad så att den inte skrämmer folk och att han får tyst på vänstersidan representerad av Veronica Palm. Hennes pladder, som bottnar i att staten vet bäst, får nog många att dra öronen åt sig.

Jag tror att Håkan Juholt är klok nog att inse detta och det tror jag är något som Alliansen ska vara glad över. För det innebär att Alliansen måste skärpa sig. De flesta har nämligen insett att Alliansen Med Anders Borg är trygg att ha när det krisar, men under bättre tider kan konstellationen bli en stoppkloss.

DN, SvD, SvD2, AB,

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , , ,

One Response to “Det är inte bara mustaschen som behöver ansas”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Köttbenet är slängt

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>