Bilen ska bort ropas nu av så kallade miljöpolitiker.  Detta ska uppnås genom  att villor skrotas och alla flyttar till lägenheter  i stan. För enkelhets skull är det väl bäst att skrota alla städer utöver Stockholm. Då plötsligt kan alla gå till varandra och ingen bil behövs. Men det är klart, det kommer att bli trångt på Stureplan.

Om vi kombinerar detta med förra veckans utspel att politikerna också ska tala om vem som får bo var är lyckan fullständig. Åtminstone för politikerna. De får mycket att göra så de behöver nog koppla av på något slott utanför stan och givetvis ska de ha bilar. Hur ska de annars hinna?

Frågan man ställer sig efter alla dessa tokigheter är om vi behöver så många politiker som vi har. Kanske borde vi börja med att halvera riksdagen så slapp åtminstone dessa åka land och rike runt och förpesta miljön.

SvD, SvD Brännpunkt

Läs även andra intressanta åsikter om , , , ,

No related posts.

Tags: , , , ,

One Response to “Det blir trångt på Stureplan!”

Trackbacks/Pingbacks

  1. På tal om tokiga politiker

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>