Svensk politik stavas Juholt och hans felsägningar och  kommer så att förbli om inte socialdemokraterna tar sitt ansvar. Ansvaret att föra en modern oppositionspolitik för Sveriges bästa.

Tyvärr verkar VU fega, förmodligen därför att man själva är rädda att förlora jobb och inflytande. Sverige får betala för denna feghet i form av en stillasittande regering som inte behöver kämpa för att behålla makten.

Fridolin kastade en handske i partiledardebatten om hur arbetslösheten ska bekämpas. Reinfeldt bryr sig inte ens om att ta upp den utan kontrar med frågan om hur Fridolin har tänkt sig att underkasta sig Juholt. Det är synd, alliansregeringen har verktygen och opinionen att saluföra både företagslinje som sparlinje.

Det vore bra mycket bättre än hela tiden rida på Juholts övertramp som, om han får hållas, kommer som ett brev på posten, eftersom överdrifter är Juholts debattstil.

Frågan är nu om socialdemokraternas VU är mogna att ta ansvar för Sverige.

AB, DN, SvD, Högberg

Läs även andra intressanta åsikter om , , , ,

No related posts.

Tags: , , , ,

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>