Låt valet i västra Götaland och i Örebro bli en väckarklocka. Det går inte att leva på gamla meriter. Säga vad man vill om Juholt men han har ingett hopp i valmanskåren. Reinfeldts budskap “man vet vad man har …” håller inte. Det är dags att utmana.

Framtiden ligger inte i att det offentliga växer utan att företag ges större möjligheter att växa. Det måste löna sig att “företaga” lika väl som det måste löna sig att arbeta. Idag är skillnaden mellan lönearbete och företagsarbete alldeles för stor till företagarnas nackdel.

Alliansen måste skärpa tonen. Jobbskatteavdragen har gjort sitt. Nu måste företagsjobb jämställas med lönearbete. Det betyder att fler jobb skapas vilket skapar mer resurser för offentlig verksamhet.

Moderaterna bromsar i tron om att drömmaren Juholts tal och idéer kommer att uppfattas som just drömmar men moderaternas självgodhet kommer att spräcka Alliansen om det inte blir mer fart under galoscherna.

DN, SvD, DN2,GP, Aftonbladet, SvD2

Läs även andra intressanta åsikter om , , , R, , ,

No related posts.

Tags: , , , , , ,

One Response to “Det blev drömmaren som vann”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Företagandet kräver ett helhetsgrepp, inte sakjusteringar — Mikael Persson

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>