Piratpartiet ska ha all heder över att de i handling visar att de står för sina åsikter. Rick Falkvinge skriver:

Sverige behöver fler politiker som står upp för vad de tycker. Då var det här en jättechans för oss att visa det genom att föregå med gott exempel. Därför valde vi att bli internetleverantör åt The Pirate Bay. För att ingen ska kunna ifrågasätta våra motiv, så tar vi heller inte något betalt utan förser dem med bandbredden gratis.

Jag debatterade f.ö. det här med Christer Nylander (FP) i Studio Ett i onsdags. Det kändes ganska udda. Nylander verkade inte förstå konceptet alls, trots att han själv slåss hårt för Lars Vilks yttrandefrihet. Det är en dubbelmoral jag inte förstår.

Tyvärr lever inte många politiker som de lär. Å andra sidan är det lätt för ett enfrågeparti att vara konsekvent. Men visst är det stötande att socialdemokrater spytt galla över regeringens reformer för att sedan i handling acceptera det mesta Alliansen har infört.

Att inte heller Uppsala universitet heller lever som de lär är kanske ännu värre och DN tycker att det är viktigt att Vilks där ska få tala till punkt. Piratpartiet visar kanske vägen men exemplen visar att det kan bli värre även för dem när de lierar sig med de rödgröna och belastas med flera frågor.

Läs även andra intressanta åsikter om , , , ,

No related posts.

Tags: , , , ,

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>