http://gfx.aftonbladet.se/multimedia/archive/00224/KRAVALLER_1_MAJ_224650w.jpgVem av oss skulle vilja vara polis med uppgift att ta hand om upplopp i Rosengård? Eller vem bli brandman med uppgift att släcka bränder i samma Rosengård?

Missförstå mig inte. Ordvalen från polisen går inte att försvara. Man kan begripa dem satt i sitt sammanhang. Att ge sig in i en oroshärd med fara för eget liv kräver hög adrenalinmängd skulle jag tro även om SvD tror att man kan vara kall i alla lägen. Expressen tror inte på polisen. Borde vi inte stötta polisen?

Polisen gör ett fantastiskt jobb genom att vara allmänheten till hjälp och genom att sätta gränser för de kriminella och bråkstakar. Vi andra vuxna verkar ha gett upp även om Fria Nyheter kämpar på. Ungdomskravallerna vid fotbollsmatcherna får fortgå. Det har inget med invandrare att göra. Bråkstakare finns i alla samhällsgrupper. Det är dock naivt att tro att kriminella bara finns bland svenskar och inte bland Rosengårds invandrare. Det vore som att tro att kriminalitet inte finns utanför Sverige.

Det är tragiskt att ungdomar tar till våld men det är lika tragiskt att vi så snabbt buntar ihop alla i samma grupp. Vi skulle inte få för oss att tro att alla ”svenska” ungdomar är som dem som vi ibland ser bråka på Stockholms gator, men vi är snabba att tala om Rosengårds eller Rinkebys ungdomar som en homogen grupp.

Flertalet ungdomar i Rosengård har initiativkraft och vill något. Ge dessa möjligheter att utvecklas men kläm samtidigt åt dem som vill rasera. Kliv ner från den vetenskapliga riktiga forskarpidestalen och gör något. Se till att få ungdomar i arbete i annans eller egen form. Alliansens lägre skatt för ungdomar är bra men det behövs mer. Kanske microlånen vore en lösning.

Det finns möjligheter på marknaden även för de som inte välutbildar sig. Ungdomarna kring Pirate Bay är ett bra exempel. även om de etablerade (inklusive politiker) försöker skjuta det i sank. Förgrundfigurerna bakom Pirate Bay är precis sådan förebilder som ungdomar behöver. Utifrån inget skapade de en världsrörelse som numera även har en politisk förgrening.

Tjänster ökar kraftigt i Sverige jämfört med industriverksamhet (vilket kommer att bli ännu tydligare om de rödfröna får makten). Interaktiv utbildning är ett område som jag tror kommer att växa. Plats för ungdomligt initiativ!

Sverigedemokraterna har fångat upp att något är fel i dagens politik men deras förslag till lösningar är totalt fel. Men eftersom både alliansen och socialdemokrater värjer sig får tyvärr sverigedemokraterna fäste. Här måste jag ge Jinge rätt som citerar Masout Kamali:

Masoud Kamali/AB: ”Vänd blicken från Rosengård till Rosenbad och ta till er nationell och internationell forskning som slår fast att kampen mot margina-
lisering och den utbredda institutionaliserade diskrimineringen är en politisk fråga och måste stimuleras och ledas av politiska beslut.”

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , , , ,

4 Responses to “Dessa poliser och ungdomar”

 1. Ja polisen gör ett fantastiskt hobb med att skydda den kriminella regeringen.Riktiga barnmördare ,, ritigt bra jobb

 2. Problemet är att förorts invandrarna vet att regeringen är kriminell.DET ÄR DÄR SKON KLÄMMER.

  Fråga bara ungdomarna varenda en vet vad Nwo är.

  Men det förenekar ni andra så ni kan sova gott på kvällarna med samvetet och fortsätta föda barn och det meningslösa konsumentlivet.

  Till vilken nytta.
  Jo till nyttan och gynna monopolbolag bankirfamiljer politiker genom att utnyttjas och nyttjas ekonomiskt och till krig mm.

  Vaddå demokrati , snarare teknokratisk kromokrati.

  Är Jävligt stolt över ungdomarna som vågar stå upp för sitt osämjan iallafall.

  Bra mycket modigare än dom andra typer som sitter på sina feta rövar och kritiserar men gör inte ett skvatt åt sin kriminella regering som dagligen skuldsätter oss och manipulerar oss och öppet begår brott av alla kända slag.

  Sedan har dom mage och föda barn och säga saker som,, ja världen suger men det ska vi lära nästa generation att bryta, så frånsäger man sig sitt ansvar och går tillbaks för att leva i någon jävla fantasibubbla där man tror man är fri och lever i en demokrati(IDIOTI).

  Hela historien resulterar i att barnen nyttjas som en själv och går i samma fotspår som föräldrarna pga indoktrineringen och bristen på själinsikt , den 8 faldiga vägen och orsakerna till lidande.

  Den onda cirkeln fullbordad och nästa generation muppar kommer till skott.

  Vilken naiv passivt idoktinerad befolkning.

  Tur att vi är många som vaknar iallafall och inte köper vänster höger lögnerna och den förljugna historian, fysiken, matematiken kunskapen i skolorna i syfte och fördumma dig genom sitt försvårande och förvrängande av grundfundamentala saker som olika beräkningar ekvationer historie analys osv osv.

  Vi har ljugits till från början.

  Allt är sant utom vad dom lärt oss se som falskt

  När man inte ens inser sin egen anpassning än så mindre andras har ens liv inte mycket annat värde än föda och äta och jobba.

  Ur detta hänsende gör en mask mer nytta under sin livstid.

  Självinsikt i samhället 2% resten = Teater och idioti.

  Vi drivs mot självförstöring pga folk separerar sig själva från andra och ser ner på andra i sin omgivning och lägger dem i fack.
  Platta jorden människor.

  snygg indoktrinering , jorden platt metodiken.

  Bra många är dårarna som inte fattar att allt anpassar sig efter sin omgivning varav tankarna är en produkt av anpassningen av omgivningen och dom tre heliga lagarna.

  Lagra energi.. Överföra energi. Producera energi = Orsak och verkan = Anpassning ,ras,kultur mm = Balans

  Alla vill vi samma saker.

  Att slippa vara ensamma och vara lyckliga

  Den som inte kan se det ser inte mycket.

  Den som kan se jorden inom sig kan se sig själv som en del av jorden.

  Den som inte kan styra sitt hjärta kan inte styra sin tunga.

  Den som diskriminerar andra rädds vad dom inte förstår.

  Och man hatar vad man inte förstår.

  För att man hatar sig själv.

  This Is Reality såhär ser det ut.

  Känns det extra mycket så vet ni ochså att det är sant för att sanningen känns extra.

 3. du kommer säkerligen såsom andra föneka mina uppgifter osv.

  Men faktum är att ungdomarna vaknar och är hanlingskraftiga till skillnad från dem flesta av er.

  Prova fråga ungdomarna om Nwo och illuminati.

  Sen kan folk blogga all shit dom vill.

  Men faktum är faktum.

  Osämja och falsk kunskap ger brott och dom värsta brottslingarna sitter i regeringen.

 4. Sign Mike måste ha använt en ny drog som jag inte ens hört talas om.

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>