Mona Sahlin påstår att det finns 7 miljoner löntagare i Sverige. Rätt siffra är 4,4 miljoner varav 2,5 i privat anställning. Jag trodde att tokigheterna skulle minska efter de rödgrönas förslag att man kan sälja sitt hus så att man får råd att betala fastighetsskatten. Tvärtom det kommer mer. De rödgröna genom vänsterpartiet föreslår att de med en viss inkomst inte skall få dra av räntorna!!

De 2,5 miljoner som arbetar inom den privata sektorn försörjer nu övriga 6,5 miljoner människor men värre ska det bli om jag förstår de rödgröna rätt. På något sätt förstår inte de rödgröna att skattefinansierade löner och bidrag är beroende av att det finns några som jobbar inom den privata sektorn.

Även höjningen av taket i sjukförsäkringen verkar också illa genomtänkt av de rödgröna. Allt verkar bli hipp som happ när vänstern och miljöpartiet har bjudits i finrummet.

SvD, Aftonbladet, Cornucopia, Expressen

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>