Valduellerna börjar bli lite ointressanta. Mot bättre vetande gör man vad som helst för att framstå som det bästa alternativet. Trovärdigheten är satt på noll. För Mona Sahlin är det vinna eller försvinna som gäller. Därför har S inlett operation pajkastning. Tråkigt därför att de andra partierna måste följa efter.

SvD uppmärksammar att Mona Sahlin överger sina profilfrågor i ett försök att vända opinionen. Intressant är att S lyckats låsa in Ohly i garderoben som för en gång skull håller tyst. Jag undrar vad det kommer att kosta i framtiden.

DN passar på att berömma Sverige för dess ekonomiska framsteg även om mer behöver göras. Jag undrar hur det hade sett ut om Ohly & Co med Mona som statsminister hade regerat utan Anders Borg som finansminister? Knappast bättre, det inser nog alla hemma på kammaren.

Vi får hoppas att den hälsosamme ekonomisten har rätt när han skriver: Det är också tydligt att de rödgröna vill göra betydande återställare i sjukförsäkringen och abetslöshetsförsäkringen. Detta blir en förödande kombination för svensk ekonomi och jag tror att väljarna nu till slut börjar inse detta.

Aftonbladet som förmodligen också inser vart det barkar hän gör ett halvhjärtat försök att förklara varför bidrag är bättre än arbete.

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , , , , ,

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>