De rödgröna hoppades på sjukförsäkringen i valet. Hoppades att de många felaktiga besluten skulle vända opinionen. Värre är, de hoppas fortfarande enligt AB och Rött Hjärta.

Reinfeldt är att gratulera ,för folk i allmänhet vet att det fanns de som lurade till sig pengar genom sjukförsäkringen. Det kanske man får acceptera tycker några ,men problemet blev, vilket Persson också erkände, att försäkringen gick i spinn och att pengarna inte skulle räcka till för de som verkligen behövde dem.

Allt detta kommer de flesta ihåg, även hårt arbetande socialdemokrater. Det vore istället på sin plats att socialdemokraterna lyfter sig i håret och funderar på varför man är ett bidragsparti.

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , ,

2 Responses to “De rödgröna förlorade på sjukförsäkringen!”

  1. Läs Björn Johnson´s bok ”Kampen om sjukfrånvaron”. Kan fakta kompensera brist på livserfarenhet, kanske inte. Men jag vill ändå säga till när lögnen görs om till sanning. Har du hört talas om projektioner. När jag var liten kallades det ” den som sa´t, han var´t. Det man säger om andra stämmer oftast bättre på en själv.

  2. Tyvärr är det så att det alltid är de som är ärliga som kommer i kläm. Även Persson insåg att man måste komma åt de oärliga men vågade inte göra något.

    Man inser lätt att gränsdragningarna blir svåra men att gå tillbaka till hur det var innan är rena vansinnet och det var det som de rödgröna förlorade på.

    Kom istället med förslag på hur gränsdragningarna kan justeras så att ärliga människor inte kommer i kläm.

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>