Bilden klarnar. Miljöpartiet ser bakåt som väntat och LO är emot allt som regeringen är för. Mitt i den smeten ser det ut som om Löven fastnar i stelnande betong.

Valfrihet är ett gissel slår både MP och LO fast och måste bort även om kvaliteten blir sämre. Man tror inte sina öron. Bra vård, skola och omsorg får gärna bli sämre bara det ägs och styrs av politiker. Snacka om att ge sig själva fördelar.

LO har spelat ut sin roll. Dess chefer kämpar mer för att få politiska reträttposter än för sina medlemmar. Miljöpartiet flummar om klimatet när miljoner barn svälter som en följd av brist på energi och mat. Snacka om att stoppa huvudet i sanden.

Alliansen behövs helt klart. Tyvärr leder de av en viss trötthet just nu och det är lätt att förstå med sådana motståndare men kanske kan de bådas kongresserna bli den tändvätska Alliansen och Sverige behöver.

AB, DN, SvD, Thomas, Peter, Lena, Alliansfritt

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>