Ohly och Wetterstrand kommer i längden att vara förödande för socialdemokratin. Sossarna har som tradition stöttat de största företagen och misstänkliggjort de mindre. Förmögenhetsbeskattning och nu också skatt på aktieinnehav innebär slutet för svensk finansiering även av de stora företagen.

Att S vrider sig när Ohly fördömer USA, EU och finansiering av näringslivet hindrar inte Sahlin och Co. från att se det som ett rödgrönt budskap.

Feldt har rätt när han ifrågasätter vad Sverige har att vinna på att allt kapital försvinner från landet. Idag är det 2,5 miljoner som försörjer 6,5 miljoner människor i Sverige. Dessa 2,5 miljoner behöver istället bli flera om vi ska kunna bibehålla välfärden. Rättvisa är inte att allt ska skötas offentligt med skattepengar. Företagen behöver växa så att även ungdomen får ett jobb efter alla studier som nu föreslås.

SvD1, SvD2, DN, Expressen, Aftonbladet

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>