En recession är kanske den bästa tiden att starta ett nytt företag eller att utöka en befintlig. Det är också ett utmärkt tillfälle att gå vidare i din karriär. Varför?

Någon håller upp en bunt med pengar.Det skrivs så mycket negativt så det är stor sannolikhet att folk blir rädda och försiktiga. De skär ner på sina omkostnader vilket påverkar handeln. Vi blir också noga med att det vi köper verkligen har ett värde.
Vi börjar också skära ned på kostnader vilket innebär att företag som skapar verkliga värden kan faktiskt göra bättre ifrån sig under en konjunkturnedgång.

Det här du har din chans om man får tro Steve Pavlina som beskriver hur man kan tjäna mer pengar:

I stället för att fokusera på att försöka tjäna mer pengar, lägg din tid och energi på att skapa och leverera verkligt värde. Hitta ett sätt att ge människor vad de vill ha eller behöver.
Notera sökorden: skapa och ta fram.
Skapa värde är att utnyttja dina unika talanger och färdigheter på ett sätt som kan gynna andra.
Leverera värde innebär att se till att andra människor faktiskt tar emot och dra nytta av det värde du har skapat.

Den korrekta strategin att möta en ekonomiska nedgång och öka intäkterna är att fokusera på att skapa och leverera mer värde. Om du gör det kommer din inkomst att öka.

Läs även andra intressanta åsikter om , , , ,

Tags: , , , ,

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>