Tron är det viktigaste. När tron och dina tankar knyts ihop påverkas ditt undermedvetna på ett positivt sätt. Man brukar säga att tron gör underverk, men i själva verket är det undermedvetna som gör jobbet!!
Det undermedvetna påverkar vårt känsloliv varav tron är ett.

Varför prata om tro? Jo om du vill eller önskar något, göra karriär, tjäna mycket pengar, få till en förändring…. , måste du tro på det och inte bara med ord utan ditt undermedvetna måste påverka dina känslor att du verkligen tror på det

Hur åstadkommer man detta? Det finns bara ett sätt du kan påverka ditt undermedvetna. Du måste konsekvent och ofta försäkra ditt undermedvetna att det du önskar skall hända kommer att hända.

Ingen är född med otur. Vad jag menar är; tror du inte att du skall lyckas kommer du inte att lyckas. Ditt undermedvetna jobbar med negativa känslor. Alltså, vill du något måste du bearbeta ditt undermedvetna och därigenom få tro och positiva känslor.

Lösningen heter självsuggetion.
Vi vet att om man upprepar något, sant eller falskt, tillräckligt många gånger tror man på det till slut. En ständig upprepad lögn blir därför till slut sann eller man accepterar lögnen som sann. Processen förstärks om den kopplas till någon emotionell upplevelse.

Vi skall inte gå in närmare på detta utan bara konstatera att det fungerar. Detta är också grunden till att coaching fungerar. Du tvingas regelbundet att fundera på vad du vill uppnå, vilken är en bra början när det gäller att påverka ens undermedvetna. På samma sätt är negativa tankar förödande, och det har vi väl alla upplevt.

Det finns mycket mer att säga om det här, men jag har kanske sått ett litet frö. På tal om frön; i din hjärna finns ett antal frön i form av önskningar på sådant du skulle vilja uppnå, men som du ännu inte har plockat fram. Du har kanske inte vågat eller du känner dig så snärjd i dagen situation att du säger att du inte har tid att tänka efter. Men:

ALL FRAMGÅNG BÖRJAR MED EN TANKE

Andra bloggar om: ,

One Response to “Tron och det undermedvetna”

  1. I am kind of blown away at how slow your page loaded on my phone. Babies and small cute animals probably love you. It’s almost like you read my mind! I only read about a few sentences through this write up but I will read the rest of the article when I get to school. Nice blog. Thanks so much for making clear that first paragraph, I have been really confused about it for a long time.

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>